Totaalpakket voor nieuwbouw of renovatie van uw stal!

Smit en van Dronkelaar is gespecialiseerd in stalinrichting voor melkveebedrijven. Wij verkopen, leveren en monteren stalinrichting van het merk Spinder in heel Nederland en daarbuiten. Met de producten van Spinder kan er voor iedere stal situatie, zowel nieuwbouw als renovatie, een pasklare oplossing worden gevonden. 

Nieuwbouw koeienstal, jongveestal

Bij nieuwbouwplannen voor een koeienstal kunnen wij het complete pakket stalinrichting verkopen, leveren en monteren. Het koe-comfort en het comfort voor de boer heeft bij ons hoge prioriteit.

Renovatie koeienstal

Heeft u plannen om uw melkveestal te renoveren? Dan is Smit en van Dronkelaar de specialist met ervaring op dit gebied. Wij hebben de juiste kennis en ervaring in huis om u hierin te adviseren.

U kunt bij ons terecht voor onder andere vervangen van roosters, vernieuwen van waterbakken, waterleidingen, pompen, renoveren van voerhekken, opnieuw vastzetten van afgebroken voerhekpalen, storten van de voerhekmuur, vernieuwen en oplassen van spant ondersteuningspalen.

Plannen om een nieuwe rundveestal te bouwen?

Bij plannen voor nieuwbouw van een rundveestal, komen we graag langs om de plannen door te spreken. Met onze jarenlange ervaring in het inrichten van koeienstallen, kunnen we u voorzien van tips en advies over bijvoorbeeld looplijnen, afmetingen, maatvoering voor de Maatlat Duurzame Veehouderij en keuze van emissiearme vloeren. Om een mooi project te realiseren is het van groot belang om in een vroeg stadium van uw bouwplannen al over de inrichting van de stal mee te denken. Wij verkopen niet alleen, maar geven ook advies, zorgen voor detailtekeningen, maatvoering voor de aannemer, en denken mee in het bouwproces.

Stalinrichting kopen

Smit en van Dronkelaar heeft dé stalinrichting webshop waar u het complete assortiment Spinder stalinrichting kunt vinden. Via de webshop kunt u snel en makkelijk uw stalinrichting bekijken en bestellen. Ook kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen voor adviezen en het kopen van stalinrichting.
 

Sitemap | Smit en van Dronkelaar