Zweeds veilgheidsvoerhek Rubos

OMSCHRIJVING
Zweeds veiligheidsvoerhek Rubos
Robuuste koeien hebben een robuust voerhek nodig. Dat is precies waar het Zweedse veiligheidsvoerhek Rubos van Spinder Stalinrichting voor ontworpen is.
De praktijk vraagt voor de grotere en robuustere koeien om een ruimer en zwaarder uitgevoerd Zweeds veiligheidsvoerhek. Met een vreetplaats breedte van 70 cm en een voerhek hoogte van 86 cm, beantwoordt het Zweeds veiligheidsvoerhek Rubos ruimschoots aan deze vraag.

Belangrijke kenmerken:
• Uiterst solide uitgevoerd met zware vierkante koker als onderprofiel (70x70x4 mm)
• Vangarm met halsband beveiliging is tegelijkertijd als handvat te gebruiken om koeien afzonderlijk los te maken
• De vangarmen zijn voorzien van een contragewicht, zodat deze altijd in de geopende positie terugkeren

Afmetingen
Voor de afmetingen en uitvoeringen zie bovenaan de pagina bij "Kies uw maat".
(Alle maten zijn h.o.h.)
Voerhekken met een lengte van 145 cm en 215 cm kunnen als draaihek worden toegepast.
Bij het voerhek met een lengte van 355 cm moet per element een extra standpijp worden geplaatst. Inbouwtekening op aanvraag.

Montage
De montage van het Robus veiligheidsvoerhek aan de 2½” standpijpen gebeurt met onze universele bevestigingsdelen. Hierbij is het mogelijk de lengte van een voerhekelement tot 5 cm te vergroten. Indien dit niet toereikend is, zijn er bij Spinder langere bevestigingsdelen beschikbaar. Door het monteren van een zogenaamde draaiset kunt u van het voerhekelement type 02.30.300 215 cm en type 02.30.200 145 cm een draaihek maken. Het vergrendelmechanisme van een draaibaar voerhek wordt apart bediend.

Sitemap | Smit en van Dronkelaar