Slider 3B uitschuifhek 200-300cm

309,11
excl. BTW per st.
artnr: 0326330
Aantal
In winkelmandje
Uitschuifbaar afscheidingshek
Hoogte 95cm,
Lengte 200-300cm uitschuifbaar,
Met instelbaar M20 draaipunt voor waterpas hangen, en een sluitpunt.

Uitermate geschikt voor het maken van een oversteek over de voergang, het afsluiten van wachtruimtes of als tussenhek in ruime strokhokken. De vrije ruimte van 45 cm tussen de (onderste) horizontale buizen is voldoende om zelf snel door het hek heen te kunnen stappen.

Technische gegevens
  • Gelast vast frame, gemaakt van 2" horizontale buizen en verticale kokers 80x60x4mm
  • Gebout uitschuifframe gemaakt van 1,5" horizontale buizen en 2 verticale kokers 60x60x4mm waarvan 1 koker uitgevoerd met het unieke Spinder universeel sluitpunt. Het sluitpunt is geschikt voor montage aan wand/standpijp/staander/kolom.
  • Zware instelbare draaipunten M20 aan het vaste frame. De draaipunten zijn geschikt voor montage aan wand/standpijp/staander/kolom.
  • Exclusief ankerbouten, draadbeugels, bouten en moeren enz. voor bevestiging aan wand/standpijp/staander/kolom. Deze dienen apart besteld te worden, zie toebehoren.
  • Het uitschuifbare afscheidingshek met een bereik van 400-600cm moeten voorzien worden van een steunwiel of een schoorset, zie toebehoren.
(Voor extra stabiliteit kunnen kortere hekken ook voorzien worden van steunwiel of schoorset.)

Toebehoren
Voor het afscheidingshek zijn 12 stuks van de ankerbout, tapbout en zelfborgende moer nodig en 6 stuks van de draadbeugel vk80 en draadbeugel 2 1/2".
Voor de schoorset zijn 2 stuks van de ankerbout, tapbout en zelfborgende moer nodig.

    Sitemap | Smit en van Dronkelaar