Koematras Meadow grootvee 185 cm

163,01
excl. BTW per st.
artnr: 0506100
Aantal
In winkelmandje
OMSCHRIJVING

Meadow Next matras grootvee

Dikte: 4 cm
Breedte: 185 cm
Topmat: rubber met nylon wapening 4 mm, breedte 200 cm
Vastzetten: rubber strook 20 x 60 mm en aluminium profielen

Meadow Next matras
Het Meadow Next matras is zacht en super veerkrachtig waardoor het gedurende lange tijd prettig ligt en een vlakke vorm behoudt. Koeien brengen een groot deel van de dag liggend (herkauwend) door. Gedurende de stalperiode hebben zij daarbij duidelijke voorkeur voor een ligbox, voorzien van een zachte boxbedekking. Dit uit zich in meer liguren, een betere conditie en uiteindelijk meer melk.

Zacht en veerkrachtig
Het Meadow Next matras bestaat uit hoogwaardige latex schuimplaten, omwikkeld met folie en afgedekt met een rubber topmat. De totale dikte van de koematras bedraagt bijna 4 cm. (bij jongvee 2,5 cm).

Supersterke topmat op rol
De 4 mm dikke topmat (bij jongvee 3 mm) wordt op rol geleverd en bestaat uit rubber met een nylon wapening. De mat is volkomen vloeistofdicht en wordt aan alle zijden vastgezet. Daardoor kunnen vocht en mest niet onder de topmat komen hetgeen van essentieel belang is voor hygiene en de levensduur van de latex schuimplaten. Bovendien is de topmat bijzonder slijtvast.

Veilig opstaan en gaan liggen
De bovenzijde van de topmat is slipvast waardoor de koeien meer grip hebben bij opstaan en gaan liggen.

Bescherming boxrand
De achterrand van de ligplaats heeft het meest te verduren. Daarom wordt de topmat hier vastgezet met een massieve rubberstrook van 20 mm dik en 60 mm breed. Een bijkomend voordeel is dat de achterrand blijvend iets afloopt naar de roosters waardoor vocht beter wegloopt en het koematras eenvoudiger schoongemaakt kan worden.

Zeer gemakkelijke montage
Montage van het matras is door de veehouder gemakkelijk zelf uit te voeren. Het matras wordt bij de achterrand met een rubber strook en aan de voor- en zijkanten met een aluminium cq kunststof strip vastgelegd. Hiervoor worden zogenaamde regelnagels gebruikt. Deze worden, na voorboren, zonder plug in het beton geslagen en zitten muurvast.

Lange levensduur
Het Meadow Next matras is een kwaliteitsprodukt met een lange levensduur met behoud van uitstekend ligcomfort. Uw investering wordt gewaarborgd met 10 jaar garantie op de topmat (vraag naar de voorwaarden).

Bij het bestellen van minder dan 10 meter rekenen wij een netto toeslag van €72,-
 

TOEBEHOREN
Netto toeslag Meadow kleiner 10 meter

72,–
artnr: 0507500
Aantal:
Alu-eindbevest. prof. 1.80 m compl.

27,03
artnr: 0510830
Aantal:

Sitemap | Smit en van Dronkelaar