Knieboomsteun 15cm voor PE125, kompleet

20,17
excl. BTW per st.
artnr: 0190380
Aantal
In winkelmandje
Knieboomsteun 15cm voor PE125, totale hoogte 27,5 cm.,De knieboomsteun wordt geleverd, inclusief de klembeugel voor de PE knieboombuis en een hoekstuk waaraan een houten balk bevestigd kan worden. Deze houten balk helpt mee het strooisel materiaal in de ligbox te behouden, en voorkomt dat de koe een voorpoot onder de knieboombuis steekt. Per ligplaats dient 1 knieboomsteun geplaatst te worden.

Knieboombuis PE125 x 7.4 L= 6 mtr.
Om te voorkomen dat uw koeien te ver voor in de ligbox kruipen is een kunststof knieboom van Poly Ethyleen (PE) de oplossing. De knieboom geeft een perfecte sturing aan de koeien bij het gaan liggen. Doordat de koeien beter in de ligbox liggen wordt het opstaan gemakkelijker en blijven de ligboxen schoner. Met een doorsnede van 125 mm kunnen de koeien ongestoord hun voorpoten strekken. Doordat Poly Ethyleen blijvend flexibel is kan de knieboom niet breken.

De knieboom kan aan de meeste modellen ligboxafscheidingen bevestigd worden met een knieboomsteun zodat deze ook na montage nog versteld kan worden. Bovendien geeft de knieboom op deze manier extra stevigheid aan de ligboxafscheiding. Ook kan de knieboom rechtstreeks op het boxdek gemonteerd worden met een speciale klembeugel.

Belangrijke kenmerken:
• Jarenlange levensduur door blijvende flexibiliteit
• Zeer robuust: 7,4 mm wanddikte
• Ronde vorm, geen afknelling van voorpoten
• Geeft extra stevigheid (bij montage met knieboomsteun aan
ligboxafscheiding)
• Toepasbaar met alle soorten ligboxbedekking
• Verstelbaar (bij montage met knieboomsteun aan ligboxafscheiding)

60,05
artnr: 0190350

Voor het verbinden van PE buis met een diameter van 125 mm. Mof voor het uitwendig koppelen van een buis 125 mm.Inwendig voorzien van een rubberen ring.

5,66
artnr: 0190352
2 per knieboomsteun

4,26
artnr: 1111430

Sitemap | Smit en van Dronkelaar