Kalveriglo Plus Kalveriglo Plus met 4 delig hekwerk

CalfOTel kalveriglo Plus met 4-delig hekwerk

  • Gegalvaniseerd, gepatenteerd hekwerk (EP 1.138.196)
  • Voorzien van 2 voederopeningen
  • Gemaakt van glasvezelversterkt polyester, hetgeen garant staat voor een lange levensduur en schaduwtemperatuur in de zomer
  • De gladde binnenlaag verhindert bacterievorming en is makkelijk te reinigen
  • Uitstekende ventilatie door de openingen voorin het dak
  • Praktisch hek, te openen met 1 hand
  • Gemakkelijk verrijdbaar door de grote – in de drempel geïntegreerde - wielen
  • Het scharnierende hekwerk is kantelbaar, zowel met als zonder frontgedeelte, en behoudt altijd een vaste U-vorm. Met gekanteld hekwerk kan het buitenverblijf gemakkelijk en snel machinaal gereinigd worden
  • Ook het hok kan door middel van scharnieren naar voren kantelen. Zo ligt het stro uit het binnenverblijf vrij, waardoor het snel en moeiteloos opgeruimd kan worden.
  • De afgeschuinde bovenhoeken van het hekwerk zorgen ervoor dat een speenemmer en informatieplaat praktisch geplaatst kunnen worden.

Hok met drempel, 4-delig hekwerk en 1 emmerring.
Afmetingen: (l. x b. x h.)
Hok: 196x115x128 cm
Hekwerk: 150 x 120 x 100 cm
Afmetingen zijn buitenmaten/transportmaten en kunnen per hok afwijken.

Bij afname vanaf 5 stuks, geen verzendkosten.

12,50
artnr: 802505
120,–
artnr: 250581
12,–
artnr: 250599
5,–
artnr: 802504
3,–
artnr: 250575
5,–
artnr: 250565
25,–
artnr: 250540
12,–
artnr: 250510
8,–
artnr: 250500
11,–
artnr: 250560
100,–
artnr: 250250

CalfOTel kalveriglo Plus

De CalfOTel® Plus is geschikt om kalveren buiten op te fokken van 0 tot 6 weken. Ten opzichte van de CalfOTel® Small ligt het kalf, door de extra lengte van het hok, beter beschut. De drie ventilatie openingen zorgen voor een optimale ventilatie in het hok.

CalfOTel kalveriglo's zijn gemaakt van topkwaliteit glasvezelversterkt polyester. Het materiaal is extreem sterk en duurzaam. Een levensduur van dertig jaar is heel normaal.
Nóg een sterk punt van dit polyester is dat het UV bestendig is. Een CalfOTel® hok houdt zonnewarmte effectief buiten, mede doordat de gladde, spierwitte toplaag het zonlicht weerkaatst. Zelfs bij grote warmte blijft het koel in een CalfOTel® kalverhok!
De CalfOTel iglo's zijn gemaakt van dubbel gecoat doorweven polyester, met een gladde binnen- en buitenzijde. Hierdoor zijn ze gemakkelijk schoon te maken. Ook zijn de hokken gemakkelijk opklapbaar, eenvoudig te verplaatsen en reinigen.
Praktisch detail: CalfOTel systemen stellen een veehouder in staat, om dagelijks terugkerende handelingen sneller en efficiënter uit te voeren.
Handig, snel, gemakkelijk. Maar vooral: efficiënt!
Door de goede ventilatie in de hokken blijft de binnenzijde droog en voorzien van frisse lucht, onder meer door de openingen vóór in het dak.
De hokken hebben de ideale diepte, om het kalf te beschermen bij koude. Door de uitgekiende materiaalkeuze van de hokken, blijft de binnentemperatuur koel bij blootstelling aan directe zonnewarmte.

Sitemap | Smit en van Dronkelaar