Info over bestellen en levertijden

In onze webshop kunt u producten bestellen, u ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Op deze pagina vindt veel gestelde vragen en antwoorden over bestellen en leveringstijden.

Bestellen

U plaatst artikelen in het mandje en rond de bestelling af. Per mail ontvangt u hiervan een bevestiging. Wij verwerken uw bestelling door deze te controleren en u te informeren over de leverdatum.

Het is mogelijk om via de website te betalen met iDEAL, u ontvangt van ons na de betaling een factuur per email.

 

Leveringskosten

Wij hanteren leveringskosten voor bestellingen:

  • Pakket: € 25,- voor bestellingen tot +/- 30 kg
  • Vracht: € 75,- voor bestellingen vanaf 30 kg

U kunt bij uw bestellingen in het mandje de bijpassende leveringsconditie selecteren, dit gaat niet automatisch aangezien het gewicht van uw bestelling niet bekend is. Bij vragen hierover kunt u ons bellen op 033 - 246 62 16.

Gratis levering bij bestellingen met een orderwaarde vanaf € 2.250,-

 

Leveringstermijn

Wij leveren bestellingen op woensdag in de even weken (postcodes 25 t/m 49) en vrijdag in de oneven weken (postcodes 80 + 82 t/m 92).

Houd rekening met een langere levertijd rondom bouwvak vakanties.

 

Klanten login

Na ontvangst van uw bestelling controleren wij deze en maken en orderbevestiging met verwachte leverdatum. U krijgt dan een klanten login waarmee u kunt inloggen op onze website. Met de klantenlogin kunt u uw orderbevestigingen en facturen online bekijken.

Het is met uw klanten login ook mogelijk om bestellingen te plaatsen, u hoeft dan niet opnieuw uw contactgegevens in te voeren. Log hiervoor eerst in voordat u artikelen in uw mandje plaatst.

Sitemap | Smit en van Dronkelaar